Wednesday, January 2, 2013

Jessica Mendels in bikini in Campinglife @ Nederlandse zangeressen


Jessica Mendels is geboren en getogen in Den Haag.
Als dochter van bekende clown en muzikant John Mendels (Johnny Mendola) groeien Jessica en haar zus Mandy op tussen de coulissen. Samen met moeder Ilse assisteren de zusjes hun vader regelmatig op het podium. Op 8 jarige leeftijd ontdekt Jessica bij theaterschool Rabarber haar liefde voor het acteren. Daarnaast is ze heel actief en begaafd op dansgebied.

In 1998 speelt Nederlandse zangeres Jessica Mendels haar eerste (film)rol in de televisiefilm 'Het glinsterend Pantser' onder regie van Maarten Treurniet. Vanaf dan zit haar acteercarrière in de lift. Ze wordt gevraagd voor commercials, en is te zien in bekende series zoals Westenwind, Kees en Co, Goede Tijden Slechte Tijden en Costa.

Presenteren begint voor Jessica Mendels als ze wordt gevraagd als presentatrice van het tv programma Haagenda-tv bij RNN7. Het presenteren gaat haar makkelijk af en bevalt haar heel goed. Vooral haar zacht omfloerst stemgeluid valt op bij producenten en castingbureaus en menig oog is momenteel op haar gericht.

Nadat dutch babe Jessica een half jaar lang dagelijks te zien was bij liveShop op RTL 8, presenteerde zij het verborgen camera programma “Trick and Treat” op Veronica. Vanaf 11 oktober 2008 is ze iedere zaterdagavond op RTL 4 in bikini te zien als de presentatrice van CampingLife.
De opnames van “Pauwen en Reigers” waar Jessica een rol in speelt, zijn inmiddels afgerond en iedere zondag is er een nieuwe aflevering op tv west te zien.
" Keep an eye on her!"

Jessica in het kort
Geboren : 25 maart 1981
Familie : dochter van John en Ilse Mendels, zus van Mandy, tante van Jazz en Kaydee
Hobby's : dansen, fitness, schilderen
Muziek : Arrow Jazz, FunX, Q-music
Houdt erg van : lekker eten, lachen, uitslapen
Zou nooit : zeg nooit, nooit...

Series : Westenwind, Kees en co, GTST, trauma 24/7, Costa, Pauwen en Reigers
Films : Het glinsterend pantser
Reclames : antirook reclame, Feyenoord, luchtmacht, Rexona, Scapino

Motto : 'Keep an open mind, but not so open your brains fall out'

Met ingang van dit seizoen is de RTL4-serie Campinglife in een nieuw jasje gestoken. Vacansoleil Camping Holidays, specialist in luxe kampeervakanties, is nu al voor het achtste jaar de drijvende kracht achter dit meest bekeken kampeerprogramma.

Sander Janson heeft in Jessica Mendels een nieuwe co-presentator gekregen, en ook de formule van het programma is wat gewijzigd. De campinggasten in de hoofdrol worden nu door Sander en Jessica over meerdere afleveringen op diverse campings gevolgd.

Weetje voor de Franse camping gasten: Franse vrouwen gedragen zich terug preuts op het strand. Monokini is er vooral bij jongeren niet meer in trek. Dat meldt het dagblad 'Le Parisien' vandaag. Topless zonnen is namelijk volledig uit de mode.

Sexy badpak of bikini aantrekkelijker dan naakte topless borsten op het strand
Vrouwen vinden het niet meer nodig om te bewijzen dat ze zich goed in hun vel voelen, zo schrijft het dagblad. Jonge vrouwen vinden hun borsten vooral intiem en hebben niet de behoefte dat met de hele wereld te delen. Enkele jaren geleden stond halfnaakt zonnen nog symbool voor bevrijding.

Nu zijn het vooral vrouwen ouder dan 40 die voor monokini kiezen. "Een sexy badpak of bikini is aantrekkelijker dan zich onmiddellijk bloot te geven", aldus een jonge toeriste aan de Franse Côte d'Azur.
No comments:

Post a Comment