Saturday, May 5, 2012

Blonde nieuwe K3 Josje Huisman Lieve Paul de Leeuw @ Nederlandse zangeressen


Josina (Josje) Huisman (Steenwijkerwold, 12 februari 1986) is een Nederlandse danseres en de nieuwe blonde zangeres van de Vlaamse meidengroep K3.

Nederlandse zangeres Josje Huisman groeide op in Steenwijkerwold in een gezin met vijf kinderen, waarvan zij de jongste is. Ze heeft twee broers en twee zussen. Op haar 14e verhuisde Josje Huisman naar Meppel, waar haar ouders nog steeds wonen. Ze volgde balletlessen in Steenwijk.

In 2008 studeerde ze af aan de Dansacademie Lucia Marthas in Groningen, waarna ze onder meer optrad als achtergronddanseres bij de concerten van de Toppers in de Amsterdam ArenA. Tegenwoordig woont ze in Amsterdam, waar ze, totdat ze werd gekozen als nieuw lid van K3, een musicalopleiding volgde.

Haar loopbaan als zangeres begon na de overwinning van de talentenjacht K2 zoekt K3, die in het najaar van 2009 werd uitgezonden op de Nederlandse en Vlaamse televisie. Hierin gingen Kristel Verbeke en Karen Damen op zoek naar een nieuw lid voor hun meidengroep K3, nadat Kathleen Aerts eerder dat jaar de groep had verlaten. Nederlandse zangeres Josje Huisman was de jongste deelneemster. De finale vond plaats op 3 oktober 2009.

Paul de Leeuw zingt het openingslied van Lieve Paul Jasmijn van Elteren, wat vorige week het winnende openingsnummer was. Ook K3, Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke, zingen het nummer, geheel in K3 stijl.

Omdat Karen Damen zwanger is, haalde Paul de Leeuw nog een grap uit met een ballon onder het T-shirt van de zwangere K3.

Stijn en zijn vriendje Nino hebben de film Up gezien, waarin een ballonnenverkoper met huis en al de lucht in gaat met helium ballonnen. Stijn vraagt zich af hoeveel ballonnen er nodig zijn om een mens te laten vliegen.

K3 sluit de zaterdag af met het nummer en top 1 hit Mama Sé. Ook zingen Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke 'Daar gaat ze' van Clouseau als ode aan de vertrekkende K3 Kathleen Aerts.

In navolging van Vlaanderen is ook Nederland gevallen voor de nieuwe single van K3, met het nieuwe blonde lid en Nederlandse babe Josje Huisman. Het kleuterpoptrio met rosse Karen Damen staat, net als in Vlaanderen, deze week op de eerste plaats van de Single Top 100. ‘MaMaSé!’ is de derde nummer 1-hit voor de Belgische groep. Eerder bereikten ‘Toveren’ (2002) en ‘Kuma he’ (2005) de eerste plaats.

Het slachtoffer van de overmacht van K3 heet Thomas Berge. Vorige week scoorde hij nog zijn eerste nummer 1-hit met de Gordon-cover ‘Kon ik nog maar even bij je zijn’. Deze week zakt de plaat een plaats. Robbie Williams maakt de top drie vol. De Britse zanger pakt voor het eerst sinds jaren de microfoon weer op. Hij mag zich de hoogste nieuwe binnenkomer noemen met zijn comebacksingle ‘Bodies’. Het nummer is Robbies negende toptienhit.

De nieuwe albums van Acda en de Munnik en The Editors kunnen niet voorkomen dat Anouks ‘For bitter or worse’ op de eerste plaats in de Album Top 100 blijft staan. De Haagse zangeres staat voor de vierde week op rij bovenaan. Acda en de Munnik en The Editors volgen op gepaste afstand. Zij komen binnen op twee en drie met respectievelijk ‘Jouw leven lang bij mij’ en ‘In this light and on this evening’. Groot succes dus voor K3, Karen Damen, Nederlandse zangeres Josje Huisman en Kristel Verbeke.

Nog geen week na de ontknoping van de tv-talentenjacht K2 zoekt K3 startte de Belgisch-Nederlandse tournee voor Karen Damen, Kristel Verbeke én het nieuwe Nederlandse groeplid Josje Huisman.

Blonde sexy Josje Huisman (23) is sinds zaterdag volwaardig K3-lid, nadat Kristel Verbeke en de zwangere Karen Damen zelf hun nieuwe blonde collega uitkozen als vervangster van de in juni vertrokken Kathleen. Josje was ook de favoriet van de vakjury en het stemmende deel van de 3,5 miljoen kijkers.

Na de première in Antwerpen zal de toer van 16 oktober tot en met 20 december te zien zijn in Enschede, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam, Den Bosch, Groningen en Zwolle. Sinds de finale van K2 zoekt K3 vlogen de kaarten via internet als warme broodjes over de toonbank, waarop Studio 100 besloot extra shows te boeken in Ahoy Rotterdam en in de Amsterdam RAI.

De eerste single van K3 in de nieuwe formatie is platina. Karen Damen, Kristel Verbeke en het nieuwe lid Josje Huisman kregen de platina plaat uitgereikt tijdens hun concert in Ahoy Rotterdam. MaMaSé is de eerste platina single voor K3 in Nederland.
No comments:

Post a Comment